woensdag 31 juli 2013

Natural Networking Festival 2013








Marcel van der Pol (Keridwen) voor Mtiririko op NNF2013


Wat is het NNF. Een “meeting of minds”, een kruisbestuiving tussen de verschillende netwerken en mensen, met eigen disciplines, interesses en talenten.

NNF is Open Source in het echt. Het festival bestaat uit wat de deelnemers inbrengen. Tot nu toe blijkt iedere editie opnieuw dat dit een heel divers programma oplevert, met verschillende activiteiten, workshops en andere inbreng van deelnemers. Niemand wordt ingehuurd of betaald, en samen betalen we de onkosten voor alle infrastructuur.

Doordat iedereen bijdraagt in de vorm van sociaal kapitaal – workshops en activiteiten – of praktische input – opbouwen, afwassen of andere klussen tijdens het NNF – kunnen we met zijn allen waarde creëren én ontvangen. Leuke bijkomstigheid: het heeft des te meer zin om energie en tijd te investeren in het laten zien wat je kan en wie je bent. Als deelnemer aan het festival ben je uitgenodigd om op jouw manier een steentje bij te dragen aan een succesvol festival voor iedereen!

Mtiririko op NNF. In april 2014 gaan zes mensen uit Noord Nederland die elk op hun geheel eigen wijze professioneel met Creatief en Innovatief Denken bezig zijn naar een congres in Zuid-Afrika om daar onder de gelegenheidsnaam Mtiririko een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van creatieve ideeën voor de verdere sociale ontwikkeling van de townships.



Het is de bedoeling dat op het NNF 2013 (7 september) zij samen een soort generale repetitie houden. Elke Mtiririkoër begeleidt een eigen workshop waarin zijn eigen manier van werken duidelijk zichtbaar is. De workshop deelnemers zijn NNF-bezoekers. Dus elke workshop kan andere deelnemers betekenen met wellicht andere vraagstukken. Aan het einde van de dag gaan de Mtiririkoërs samen de uitkomsten van de zes workshops aan de festivalganger presenteren.

Marcel van der Pol (Keridwen) is een van de zes Mtiririkoërs. Hij gaat aan de slag met De dans van de held (2), met nadruk op de Zelfregie_3*3. Zonder nu reeds al te veel weg te geven, gaan we actief diverse regietechnieken toepassen om ook creatief, fysiek/ruimtelijk vraagstukken aan te pakken.

Kom naarhet NNF 2013. Stap in de workshop en doe gewoon mee. Ook al weet je nog niet precies wat er gaat gebeuren. Dat heet avontuur.

Meer informatie over NNF2013, zoals aanmelden, etc zie NNF2013

Vragen? Welkom! www.KERIDWEN.nl 

 
NB Deze blog is ook onderdeel van een Keridwen-nieuwsbrief. U kunt deze (en volgende) Keridwen-nieuwsbrief ook in z'n geheel lezen. Aanmelden kan via het formulier op www.KERIDWEN.nl of via een mailtje naar marcel@keridwen.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten