vrijdag 31 januari 2014

Mtiririko Conferentie Nederland: Help Mtiririko naar Zuid Afrika



Mtiririko Conferentie  Nederland
20 maart 2014 -  Seats2Meet Groningen



De Mtiririko Conferentie Nederland is een intensieve afspiegeling van hoe een groep Nederlandse trainers aan het werk gaat in de Townships in Zuid Afrika.  De opbrengsten van deze conferentie zijn nodig om hun werk daar mogelijk te maken.


De Mtiririko-trainers: Anne Heleen Bijl, Geert Kamps, Nicole van der Ouw, Marcel van der Pol, Gerard Vonk en Sjoerd de Vries.

Praktisch
Datum: Donderdagmiddag 20 maart 2014
Lokatie: Seats2Meet Conferentie Centrum
Eemsgolaan 9, 9727DW Groningen

Investering: 500 euro 
Informatie en aanmelding: Sjoerd de Vries. 
                                       E: sjoerd@sjoerddevries.org - M:  06 271 679 38

Programma 20 maart 2014

13.30 uur
Opening door Anne Heleen Bijl. Zij heet u van harte welkom namens Mtiririko en haar partnerorganisaties in Zuid Afrika, de Universiteit van Bloemfontein en de Shepperd Organisatie.

13.40 uur
Inleiding en toelichting op de proeverijen van deze middag (parallelle sessies).
Deze proeverijen geven inkijkjes in de creatieve kennis en kunde die de Mtiririko-trainers meenemen naar Zuid Afrika voor profit-organisaties en non profit-organisaties in de Townships.

Proeverij 1: Geert Kamps en Marcel van der Pol brengen de mentale en fysieke beweging van topsport en theater  samen, zodat u uw vraagstukken aanpakt vanuit frisse perspectieven en een andere mindset. U gaat zelf actief en dynamisch aan de slag. De trainers zetten hun brede, internationale  kennis en ervaring met veel plezier in ter ondersteuning van u.

Proeverij 2: Sjoerd de Vries en Nicole van der Ouw laten u, middels organisatie-opstellingen, ontdekken welke bewegingen voor u helpend zijn bij belemmeringen die u tegenkomt in relatie tot uw doelen. Beide trainers gaan met diepgang en schijnbaar luchtig geen organisatieprobleem uit de weg met hun internationale systemische ervaring.

Proeverij 3: Gerard Vonk en Anne Heleen Bijl geven met effectieve en meteen toepasbare technieken oplossingen voor lang bestaande problemen. Met creatieve tools, humor en internationaal vakmanschap maken ze gebruik van ieders talent om obstakels bij het realiseren van gedroomde acties weg te nemen.

14.00 uur
Eerste ronde Proeverijen

15.00 uur
Pauze

15.30 uur
Tweede ronde Proeverijen

16.45 uur
Plenaire afsluiting (onder voorbehoud!):  Martijn Aslander, Lifehacker  en Funtrepreneur.
Blijf op de hoogte ... volg ons op facebook/mtiririko

17.00 uur
Aperitief






Mtiririko

Geen opmerkingen:

Een reactie posten