maandag 14 januari 2013

Professionele Spiegelingen

 

 

 

 

Professionele Spiegelingen voor mensen die professioneel met mensen werken, zoals mediators, docenten, adviseurs, trainers, coaches, hulpverleners, sprekers, etc.




Soms heb je dat als professional:
behoefte aan ruggespraak, een andere mening, een nieuwe invalshoek. U wilt geen uitgebreide coaching of begeleiding. U wilt even iemand, die u uit uw denkpatroon haalt. U wilt iemand die u helpt uw blik te verruimen.  U wilt stevige feedback, een frisse blik en nieuwe inzichten. 


Dat kan nu:
Keridwen (Marcel van der Pol) biedt u de mogelijkheid van een Professionele Spiegeling: een gesprek om u weer op weg te helpen. U en uw professionele vraag of dilemma staan centraal. U vertelt. U vraagt. U krijgt feedback terug.
Marcel van der Pol neemt niet uw verantwoordelijkheid of deskundigheid over. Hij levert ook geen pasklare antwoorden.  Hij stelt vragen. Hij prikkelt.Hij is to-the-point. Hij is altijd bereid met nieuwe en onverwachte invalshoeken te komen. Hij spiegelt. Hij verleidt u tot andere denkwijzen en daagt u uit uw eigen deskundigheid verder aan te boren. Hij denkt actief met u mee. Vertrouwelijkheid is gegarandeerd.


Nieuwsgierig?
Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Marcel van der Pol
www.KERIDWEN.nl
email: marcel@keridwen.nl
telefoon: 050 525 6121 / 06 506 802 13

Geen opmerkingen:

Een reactie posten